Meny
Mer om oss

Jobba hos oss

Medarbetare

Vår bank består av människor och utvecklas av människor. Våra medarbetare gör hela skillnaden! Som medarbetare bidrar du till vår gemensamma resa med din unika personlighet, din kunskap, dina erfarenheter och din arbetsglädje. Din drivkraft och ditt engagemang är det som avgör hur du utvecklas och går vidare inom banken.

Lediga tjänster

Vi är en sparbank med ett genuint engagemang i det lokala samhället där vi verkar. Vi har inga aktieägare som kräver utdelning. Vår verksamhet ska gå med vinst dels för att säkerställa att banken utvecklas och finns kvar också långt in i framtiden. Dels för att ekonomiskt kunna stötta initiativ som utvecklar lokalsamhället på ett bra sätt. Tack vare oss har exempelvis alla grundskolelever i Katrineholm, Flen, Vingåker, Nyköping och Oxelösunds kommuner tillgång till Nationalencyklopedi och dagstidning digitalt. Vi sponsrar ett par hundra idrotts- och kulturföreningar för meningsfull fritid och viktig fysisk aktivitet för alla åldrar. Vi är med och finansierar Ung företagsamhet så att unga i Sörmland får möjlighet att prova på att driva företag och tillsammans med ABF har vi tagit fram en digital utbildning för äldre. För att ge några exempel.

Vi som jobbar i banken kämpar varje dag för att förverkliga vår vision om att göra det möjligt för människor och företag i Sörmland att växa.  Känns Sörmlands Sparbank som en arbetsgivare som skulle passa dig? Kanske finns det ett jobb som du är som klippt och skuren för – sök bland lediga tjänster nedan!

Spontanansökan

Du är alltid välkommen att skicka in en spontanansökan till oss.

Skicka in en spontanansökan