Meny
Våra tjänster
Låna pengar
Kort och betala
Spara och placera
Pension
Försäkringar
App, internetbank och BankID
Händelser i livet

Privat – banktjänster

Klara, färdiga, buda!

Kär vid första ögonkastet? Första lyan eller dags för något större? Oavsett om du är ny på bostadsmarknaden eller ska byta bostad, så finns vi här för dig. 

Vi hjälper dig att skapa ett hem där trygghet och sund och hållbar ekonomi är i fokus. 

Upptäck tryggheten med att vara kund i en lokal sparbank. 

Familj i trädgård

Fasträntekonto – 3,70% på bundet sparande i 3 månader

Här hittar du räntor för alla våra sparkonton. 

Hem, nästa ljuva hem!

Om du köper eller säljer din bostad via Fastighetsbyrån och tar ett nytt bolån hos oss får du: 1 månads räntefritt bolån, kostnadsfritt handpenningslån under 6 månader och 3 månaders kostnadsfri personförsäkring.

Ska du ut och rulla i sommar?

Hos oss får du en fordonsförsäkring som skyddar om något skulle hända, vare sig du kör bil, husvagn eller husbil. Den är speciellt framtagen för dig som är kund hos oss.

Försäkringen förmedlas av Sörmlands Sparbank. Försäkringsgivare är Tre Kronor Försäkring, som ägs av Folksam.

Ska du köpa eller sälja via Fastighetsbyrån?

Grattis! Då kan du ta del av vårt attraktiva erbjudande när du ansöker om nytt bolån hos oss. Du får bland annat 1 månads räntefritt bolån!

Erbjudandet gäller dig som köper eller säljer via Fastighetsbyrån och ansöker om nytt bolån hos oss samt skriver köpekontrakt mellan 7 juli och 31 augusti och tillträder din nya bostad senast den 28 februari 2025. Kreditansökan hanteras enligt sedvanlig kreditprövning.

1 mån räntefritt bolån!
Tre glada kvinnor äter glass i sommarstaden

Dröm stort, spara lagom

Kanske är det en starkare vardagsekonomi som står högst upp på listan. Eller är det en efterlängtad resa du drömmer om? Starta ett sparande som hjälper dig att nå din dröm, på dina villkor och i din takt.

Rådgivare möte

Nyfiken på Private Banking?

Vi tror på kraften i det lokala engagemanget och på nyttan med att ha god förståelse för de förutsättningar som gäller där våra kunder verkar. 

Därför finns vi där du är.

Med rätt hemförsäkring kan livet ta plats

Få upp till 20 % rabatt när du tecknar en ny hemförsäkring som skyddar ditt hem och dina saker.

Sommarlov på liten budget

Sommarlov är på ingång och med den även förväntningar på upplevelser och aktiviteter. Vi tipsar om vad du kan hitta på med ditt barn som inte behöver kosta skjortan. 

* Som Nyckelkund (även Private Banking och Premium) med bolån och fordonsförsäkring hos oss (bil, lätt lastbil eller husbil) får du 20 % rabatt när du tecknar ny hemförsäkring (villahem, villa eller hem). Försäkringen förmedlas av Swedbank. Försäkringsgivare är Tre Kronor Försäkring.

Två kollegor sitter och tittar på en laptop

Investeringsstrategi: Stöd för optimism och risktagande

Omvärldsbilden har varit relativt oförändrad den senaste tiden. Den är inte enkel att förhålla sig till men ger fortsatt stöd för optimism. I vår senaste rapport behåller våra strateger övervikten i aktier, som finansieras av en undervikt i räntor. Krediter förblir neutrala. 

Two people working in front of the computer together

Med starka lösenord blir du tryggare

För många är det svårt att hålla koll på alla lösenord och använder därför samma eller liknande lösenord. Och konsekvenserna kan bli förödande. Vi har tipsen för hur du blir starkare i kampen mot bedrägerier.