Hoppa till textinnehållet

Företag

Vi har ett brett utbud av produkter och tjänster för ditt företag som förenklar din vardag. Vi erbjuder rådgivning och tar fram lösningar som passar just ditt företag inom bland annat finansiering, lönehantering och betalningar. Låt oss bli din företagsbank!

- Hur startar man eget?

Kontakta banken när du själv har tid

Via vår digitala kundtjänst kan våra företagskunder uträtta det mesta på egen hand - dygnet runt.
 

Kundkännedom Företag

Enligt lagen om åtgärder mot penningtvätt och finansiering av terrorism måste vi som bank ställa frågor för att ha en god kunskap om våra kunder och deras bankaffärer. Lagstiftningen syftar till att skydda dig som kund och försvåra hanteringen av penningtvätt. 

Aktuellt just nu

Starta upp e-handel?

Håller du på att starta upp din e-handel? Kanske vill ditt företag komplettera sin fysiska butik med en webbshop för att nå fler kunder? Med vårt paket får du en komplett e-handelslösning. Det är lätt att komma igång, oavsett om du är ny eller erfaren!

Woman using her laptop at a coffee shop.

Håll koll ditt företag

Med Företagskollen håller du enkelt koll på ditt företag och vart du är på väg. Ingår i internetbanken.

Stöd i coronatider

Vi vet att du som företagare har många utmaningar nu. Läs mer om hur vi kan hjälpa dig mildra effekterna, av coronaviruset, och ta dig genom den tuffaste perioden.

Business people in between meetings.

Tips och råd för dig som företagare

Bättre koll företagets ekonomi

Har du expansionsplaner? Vill du veta mer om hur du skriver avtal? Eller hur du kan öka din trygghet som företagare? Vi bevakar och samlar information och inspiration om det som kan var viktigt för din företagarekonomi.

Covid-19: Råd och stöd till företagare

Inloggning FIGO

Här kan du som samarbetande återförsäljare till Swedbank Finans registrera kreditprövningar och skriva ut avbetalnings/leasingkontrakt.

Nyheter

2020-11-27 11:18

Företagskollen – ett nytt verktyg för småföretagares kassaflöde

Företagskollen är en ny tjänst i internetbanken för Swedbanks och sparbankernas företagskunder som är framtagen i samarbete med Asteria AB. Företagskollen är tänkt att vara ett komplement till småföretagares befintliga bokslutsarbete och samtidigt ge dem en enkel och visuell prognos av företagets kassaflöde.

2020-11-26 08:40

Skogsbarometern 2020: Äganderätten oroar skogsägare som trots det vill köpa mer skog

Fler än tidigare tror på stigande fastighetspriser, vilket troligen är en konsekvens av att tillgången på mark är begränsad. Även oro i omvärlden gör att intresset för stabila placeringar ökar. Dock är, främst, de mindre skogsägarna bekymrade för eventuella begränsningar av äganderätten. Det visar Skogsbarometern från Swedbank, Sparbankerna samt Ludvig & Co.

  • 2020-11-11 09:00
  • 2020-11-09 15:55
  • 2020-11-06 07:30

Swedbanks aktiekurs

SWED-A -0,12 %
156,32 SEK
2020-11-27
17:29