Hoppa till huvudinnehåll

Kundpaket

Family and friends having a picnic in the garden

Vi har samlat våra populäraste tjänster så att de ska passa dig - utifrån vad du behöver och var du befinner dig i livet.

För din vardagsekonomi

Nyckelkund

Bli Nyckelkund för 39 kr/mån* och få våra vanligaste tjänster.

  • Internetbank, app och Swish
  • Bankkort och betal- och kreditkort Mastercard
  • Personlig service via telefon
39 kronor per månad

* Som Nyckelkund betalar du 39 kr per månad (468 kr per år) som dras i förskott från ditt konto varje månad. Ordinarie pris är 70 kr per månad (840 kr per år) om tjänsterna köps separta.

Ordinarie årsavgifter:
Ordinarie årspris för Internetbanken med betaltjänst 300 kr, Bankkort 350 kr, Betal- och kreditkort MasterCard 195 kr. Avgifter och kostnader kan tillkomma vid användning av tjänsterna.

Paket till barn, unga och studenter för 0 kronor per månad

Barn och unga 0-17 år

Du som är under 18 år får kostnadsfritt konto, bankkort och tillgång till appen samt internetbanken ung.

Unga 18-21 år

Du som är mellan 18-21 år får kostnadsfritt konto, bankkort, Betal- och kreditkort Mastercard och tillgång till internetbank, app och swish.

Student

Du som studerar på högskola eller universitet kan få kostnadsfritt konto, bankkort, Betal- och kreditkort Mastercard och tillgång till internetbank, app och swish.

Vill du ha återkommande rådgivning?

Premium

Din ekonomi behöver omsorg för att må bra och växa. I Premium har du en personlig rådgivare med målet att förverkliga dina drömmar och mål.

Private Banking

För dig med ett större kapital erbjuder vi finansiell rådgivning och förmögenhetsförvaltning. Tillsammans tar vi fram en långsiktig hållbar plan för att utveckla din och din familjs förmögenhet.