Hoppa till textinnehållet

Premium

Two focused people in a meeting.

Din ekonomi behöver omsorg för att må bra och växa. Behoven ser olika ut i olika faser av livet. Med Premium är målet att vi tillsammans får din ekonomi att växa på ett sunt och hållbart sätt. Så att du kan förverkliga dina drömmar - stora som små.

Premium är för dig som vill ha trygghet och extra service. Som Premiumkund får du tillgång till en egen licensierad rådgivare med kompetens att ge råd i alla typer av placeringsfrågor.

Du får professionell, saklig och personlig rådgivning, oavsett om det handlar om placeringar, försäkringar, pension eller bolån. Det är dina önskemål, tillsammans med vår kompetens, som styr innehållet i mötet. Dessutom får du tillgång till våra VIP-tjänster.

Premium

  • Personlig rådgivare med Swedsec licens
  • Ekonomisk helhetsrådgivning utifrån dina behov
  • Vanligaste banktjänsterna som kort, internetbank och appen
  • Uppföljning av placeringar och ekonomi
  • Premiumkortet - med consiergeservice, id-skydd med flera bra tjänster

Premiumkortet

Du och din rådgivare

Din rådgivare har stor kunskap om placeringar och lägger tid på att vårda din ekonomi. Tillsammans tar du och rådgivaren fram en finansiell handlingsplan för hur ekonomin ska växa, så att du kan göra verklighet av dina små och stora drömmar.

Våra möten

Alla är olika. Några tycker om att gå på möten. Andra sköter hellre sina kontakter och ekonomi via digitala kanaler eller över telefon. Du bestämmer vad som passar dig.